För att använda view.contactgps.com måste du ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. Läs hjälpfilen för din webbläsare om hur du aktiverar JavaScript.
GPSen måste vara aktiverad i telefonen för att din egen position skall uppdateras. Detta symboliseras med en grön pil i skärmbildens nedre kant.
Detta beror oftast på dålig GPS/GPRS-täckning. Prova att välja Jakt Turbo för att GPSen skall vara aktiv hela tiden på enheten. Detta förbättrar GPS-mottagning vid svåra förhållanden.
Nej. All positionering sköts automatiskt av enheten.
Ja. Använd telefonen och logga in på view.contactgps.com med ditt befintliga användarnamn och lösenord. Man behöver alltså ej installera någon mjukvara. Alla funktioner som finns i Nya Contact GPS II är dock ej tillgängliga i den äldre modellen.
Saldo visas bara om du använder ett kontantkort i din Contact GPS II.
Detta är skallindikatorn. "9/15" betyder 9 skall under 15 sekunder.
Nej. Numret på SIM-kortet i mobilen spelar ingen roll.
Se till att du tagit bort PIN-koden på kortet. Detta gör du genom att sätta SIM-kortet i en mobiltelefon och därefter ta bort koden. Se till att enheten är placerat så att du får bra GPS-mottagning, ej inomhus. Se manualen för ytterligare information.
Enhetskoden är tryckt på etiketten under enheten. På etiketten visas kanalnummer, serienummer och enhetskod.
Skicka produkten, väl förpackad, till denna adress:

Followit Lindesberg AB
Bandygatan 2
711 34 Lindesberg

Bifoga följande information i paketet:
* Din egen adress
* Mobilnummer (för SMS-avisering)
* Din egen e-postadress
* Utförlig problembeskrivning

Observera att produkter från Numaxes och MSA skickas vidare till tillverkaren.
Öppna Inställningar och klicka på Integritetsskydd. Kontrollera att Platstjänster är på och även att alternativet för Safari är på.
Under menyn Program, inställningar finns positioneringstjänster. Här måste GPS-positionering vara aktiverad för att du ska kunna se din egen position.
Följ stegen i PDF-guiden nedan. Guiden visar inställningarna på en Samsung Galaxy S2, men borde vara liknande på alla Android-telefoner.

Android guide
Valid XHTML 1.0